top of page
Blue Personal Objects

Kakkaa lumella ja miesten kosmetiikkaa

Kyllä voikin Solero jäätelö maistua hyvältä! Erityisesti silloin, kun se pysyy sisällä eikä sitä tarvi makustella useampaa kertaa. Tällä viittaan eiliseen fiilikseen työpäivän jälkeen.. Eilen oli melko normaali pitkä työpäivä, lukuunottamatta pientä tapahtumaa työpäivän jälkeen. Työt loppu klo 21:00 ja päätin mennä salille vielä vetämään pikaiset treenit. Olkapää treeni vedettiin loppuun ja sitten lähdin viemään avaimet takaisin työpaikalle. Tästä matka jatkui sitten takaisin kotiin jonne kertyy ajomatkaa noin 55 km. Matkasta oli kulunut noin 1/3, kunnes vatsaa rupes pistelemään ja polttamaan. Polte laajeni ja kipu muuttui paineeksi vatsassa sekä kurkussa. Fiilis alkoi olla aika rapsakka, joten päätin varmuuden vuoksi ottaa muovipussin syliin. Ihan vaikka pelkän oksentamisvaaran vuoksi. Matkaa oli jäljellä puolet, niin se iski ihan yhtäkkiä. Kunnon vääntö mahassa! Auto piti vetää äkkiä tien sivuun, nappasin muovipussin sekä wc-paperirullan mukaan, viskasin takin penkille ja lähdin juoksemaan peltoa kohti ison tien varressa. Yritin päästä metsän laitaan asti, mutta vauhti tyssäs aika nopeesti kun meinas tulla paskat housuun. Oisin ehtinyt muuten metsään, mutta se metsän reuna sattui nyt vaan olemaan kilsan päässä, koska pelto välissä!


Siellä nyt sitten täristään pellolla lumisateessa, kun ahterista lentää löysää tavaraa tuhannen namibian auringon voimalla ja toisesta päästä lentää huutolerva metrien päähän. Voin kertoa, että vetää muuten aika nöyräks ku autoja ajelee ohi jatkuvalla syötöllä ja ite kykkii avuttomana pellolla miettien, että toivottavasti en kadu selälleni paskan päälle. Saipahan pelto lannoitetta talven varalle.. Olo vähän helpotti, joten oli aika painua takaisin autoon 5kg laihempana ja nestehukan partaalla. Kotona sama meno jatkui ja ei muuta ku sanko käteen ja pytylle. Hetken helpotuksen jälkeen menin sänkyyn, rupattelin vaimon kanssa ja sitten unta palloon. Vähän pelotti että millanen yöstä ja aamusta tulee. Aluks olin ihan, että ei vittu mutta sitten olin et ei liirum laarum. Simsalabim! Aamu koitti ja meikä oli ihan normaali! Ei merkkiäkään enää mistään huonosta olosta ja kiltti postimieskin toi Dick & Johnson paketin kotiinkuljetuksena.


Paketissa tuli shamppoota, parfyymia, parranhoitotuotteita, dermaroll ja vitamiini viinikumikarkkeja. Teki mieli päästä muutama miehinen kyynel samalla kun aukaisin tuota ehanaa pahvilaatikkoa. Menin vessaan ehostautumaan, öljyt naamaan ja seuraavan asiakkaan luokse neuvottelemaan markkinointipaketista. This is a man's world!

bottom of page