top of page

Info

Terve!

 

Nimi on Sami Väyrynen ja olen Tamperelainen valokuvaaja joka on kiinnostunut laajasti eri aiheiden valokuvaamisesta. Pääpainotuksena on tapahtuma, henkilö ja juhlakuvaus.

Aloitin valokuvaamisen pelkkänä kokeiluna yli 15 vuotta sitten. Aluksi kuvailin pelkästään omia ja muiden harrastuksia, mutta pikkuhiljaa kuvauksille tuli enemmän kysyntää ja kuvausaiheet laajenivat. Innostus kasvoi ja oli aika opetella valokuvaamista lisää. Tänä päivänä tuo innostus ja osaaminen mahdollistaa minulle työskentelyn valokuvaajana.

 

Koen kiinnostavaksi oppia aina jotain uutta valokuvaamiseen liittyvää ja kouluttaudun säännöllisesti valokuvaajana. Kuvaamisen lisäksi kouluttaminen ja opettaminen ovat minulle tärkeitä, jonka vuoksi opetan ryhmille sekä yksittäisille asiakkaille valokuvausta.

Tyytyväiset asiakkaat ovat aina valokuvaukseni tavoite ja tähän tavoitteeseen päästään toimivalla tiimityöllä, intohimolla luoda laadukkaita kuvia, hyvällä ammattilaitteistolla sekä tarkalla suunnittelulla yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tervetuloa asiakkaaksi ja lähdetään yhdessä luomaan mahtavia teoksia, upeita kokemuksia ja tärkeitä muistoja!

IMG_20230123_111208.jpg
bottom of page